ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η εταιρεία μας, έχοντας μεγάλη και πολύχρονη εμπειρία, μελετά, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαχειρίζεται απλές και ειδικές κατασκευές, συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά όπως αλουμίνιο, γυαλί, ξύλο, και πολυκαρβονικά υλικά.

ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα εργασιών, επιλέγουμε υλικά με υψηλές προδιαγραφές, που θα καλύψουν τις ανάγκες των εργασιών, και με το χαμηλότερο κόστος για τη τσέπη σας


ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Είμαστε πολλά χρόνια στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και γνωρίζουμε τις πολύ καλά τις ανάγκες και απαιτήσεις ενός τέτοιου έργου, είτε μικρό είτε σε μεγάλη κλίμακα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Η' ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.
1

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Κάνοντας έρευνα αγοράς, φτιάξτε μια λίστα με τις εργασίες που σας ενδιαφέρουν και σημειώστε τυχόν διαστάσεις του χώρου που έχετε μετρήσει για να γίνει μια πρώτη εκτίμηση.
2

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζι μας τηλεφωνικά για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Θα κανονίσουμε μια επίσκεψη στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις εργασίες και να μετρήσουμε.
3

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θα καταγράψουμε τις ανάγκες του έργου και των απαραίτητων υλικών. Κατόπιν θα σας στείλουμε μια προσφορά με το σύνολο των εργασιών και το κόστος.
4

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κατόπιν συμφωνίας, θα προχωρήσουμε στον προγραμματισμό των εργασιών που σας ενδιαφέρουν , την αγορά των υλικών και την εκτέλεση του έργου.